Venteliste

Venteliste

Bliv skrevet op på vores venteliste, så du har mulighed for at købe en af vores lejligheder, når de udbydes til salg.

Det koster 250 kr. at blive optaget på ventelisten, derefter koster det 200 kr. om året at stå på ventelisten. Ønsker du at blive skrevet op, udfylder du blot formularen. Herefter vil du modtage en e-mail fra bestyrelsen, som indeholder betalingsinformation. Når vi har registreret indbetalingen, bliver du optaget på ventelisten. Din plads på ventelisten bevares, så længe den årlige opkrævning betales.

Vi bestræber os på at udsende en bekræftelse for modtagelse af indbetalingen tirsdage i lige uger. E-mailen indeholder nummer på ventelisten, dato for opskrivning samt vejledning for, hvorledes der skal gives meddelelse om interesse for køb af lejlighed.

Når nye lejligheder udbydes til salg, udsendes en mail til alle dem, der står på ventelisten. Herefter har alle på ventelisten mulighed for at tilkendegive interesse i at købe lejligheden.

Når der lukkes for interessetilkendegivelse, er det vedkommende med højest anciennitet på ventelisten, som får tilbudet om at købe.

Pr. 12/4-2019 er der opskrevet 532 på foreningens eksterne venteliste. Forvent at der går 2-3 år, inden du tilbydes en lejlighed.

Nuværende andele til salg kan ses her.