Nyhedsbrev August 2022

25-års jubilæumsfesten nærmer sig
Den 3. september afholder vi andelsboligforeningens 25-års jubilæum. Alle beboere inviteres derfor til et brag af en gårdfest med både lækker mad, musik, kagekonkurrence, hoppeborg, tryllekunst og meget mere.

Har du glemt at tilmelde dig? Så skynd dig at lægge en seddel i brevsprækken i porten ved Borups Plads med 1) adresse og 2) antal voksne og børn, så vi er sikre på, at der er mad og drikke til alle. Husk at festen kun er for beboere i foreningen.

Se programmet nederst i denne mail

Arbejdsdage
Arbejdsdagene i efteråret 2022 ligger 24-25/9. På arbejdsdagene vil fokus være på at gøre gården nydelig, og holde den ved lige. Opgaverne vil blandt andet bestå i at plukke æbler, fjerne efeu, klippe bevoksning ned ved boldbanen, tømme fællesområder i kælderen, rydde cykelstativer, mm.

Tilgængelige stier
Husk foreningens arealer skal kunne være tilgængelige for alle. Sæt derfor gerne børnecykler eller andet ind til siden, når I er færdige med at bruge dem, så også de mere gangbesværede kan komme forbi.

Udsving på vandtemperaturer – der er nu justeret på trykket
Vi har tidligere omtalt, at der for nogen er udsving i vandtemperaturen, når man går i bad.

Vi har nu haft Grundfos ude og justere på trykket på vores trykføleranlæg. Derfor vil bestyrelsen meget gerne have tilbagemeldinger på, om det har afhjulpet problemet for jer, som tidligere har oplevet udsving i vandtemperaturen.

Tilbagemeldinger skal sendes til faldstamme@borupsplads.dk.

Basketbanen
Der sker ting på basketbanen. I løbet af de næste par uger vil basketbanen gennemgå en mindre renovering, med et nyt blødere gummi-underlag, samt nye basketkurve til børn og voksne.

Dbh Bestyrelsen