Til beboere

Til beboere

Nyhedsbrev – April 2021

Kære beboere

Smittetallet falder og restriktionerne løftes nu gradvist – foråret er således kommet. Nedenfor følger derfor en række opdateringer:

Arbejdsdage

  • Til trods for de lempede restriktioner på forsamlinger har vi har besluttet at udskyde arbejdsdagene 24-25/4 til weekenden 29-30/5, således at vi kan samles 20+ personer.
  • En række beboere har udtrykt ønske om at bidrage til det løbende vedligehold af gårdmiljøet, og vi har derfor indkøbt nye haveredskaber hertil. De står i værkstedet ved vuggestuelegepladsen.

Gårdtoilet

  • De to gårdtoiletter (ét ved porten mod Borups Plads og ét ved Lundtoftegade 8) er så småt færdige og det er alene småting der mangler. Efter planen står de klar ultimo april når det første arbejde i lejlighederne ifm. faldestamme-projektet går i gang.
  • Adgang til toiletterne vil ske via beboeres nøglebrikker.

Generalforsamling

  • De lempede restriktioner på større forsamlinger (+ 50 personer efter 11. juni) gør også at vi langt om længe kan identificere en dato for vores udskudte generalforsamling. Vi er i dialog med Andelsbo herom og vil snarest melde en dato ud.

Faldstamme- og stigestrengprojekt

  • Christoffersen og Knudsen og i fuld gang i kælderen, og begynder snart i lejlighederne også. I bliver varslet i jeres postkasse når de kommer til jeres opgang og lejlighed.
  • Tilmeld jer gerne Probo, så modtager I også varslingen pr. e-mail. Den gældende tidsplan for lejlighederne kan ditto altid findes på hjemmesiden

Nyistandsat andelslejlighed på 126 m2. 4 vær., oprindeligt 5 vær, 2 badeværelser, 2 franske altaner.

Lejligheden rummer et stort køkken alrum, en stue, tre soveværelser, et stort badeværelse og et ældre lille københavner toilet/bad.

Snedkerkøkken fra 2013 med indbyggede hårde hvidevarer fra smeg, miele, samt armaturer fra Toni. Derudover er der indbyggede skabe i flere rum, også bygget af snedker.

Lejligheden er slået sammen med nabolejl. og istandsat i 2017 med total elrenovering, stort badeværelse med gulvvarme.

 

Adgang til en stor gård med grønne områder, grill, andedam, boldbane og legepladser. Herudover er der også kælderrum tilknyttet lejligheden.

Beliggende i den rolige ende, af den ellers livlige Stefansgade, og nærområdet inkluderer Jægersborggade, Assistens Kirkegaard, Nørrebro Parken og Frederiksberg. Tæt på metro, bus og S-tog.

 

Åbent hus:

Søndag d. 11. April 2021, kl. 15-17

Mandag d. 12. April 2021, kl. 16-18

Der vil kun være plads til en fremvisning ad gangen, grundet Covid-19. Husk at medbring mundbind.

Kontakt: Silja tlf. 26256436 eller Alexander tlf. 29651229

 

Overtagelse: d. 1. Juni 2021

TREVÆRELSES LEJLIGHED PÅ 70 KVM MED HELT NYT BAD OG KØKKEN/ALRUM

Lejligheden er beliggende på Humlebækgade i det attraktive Stefansgadekvarter kun få minutters gang fra metrostationen Nuuks Plads, Nørrebroparken og den hyggelige Jægersborgsgade.

Lejligheden er en 3 værelses lejlighed på 70 kvm ombygget med 2 rum mod gaden og køkken/ alrum mod gården. Lejligheden består konkret af entré, helt nyt og udvidet badeværelse fra efteråret 2018, stue med New Yorker glasparti indtil køkken/alrum, et lyst soveværelse med indbygget skab, samt helt nyt og lyst køkken/alrum vendt mod gården fra efteråret 2018. Fra alrummet er der udgang til solrig, sydvendt altan. Lejligheden har originale plankegulve, som er blevet slebet og har fået hvid lud og sæbebehandling. Gulvene fremstår i flot stand.

Lejligheden blev renoveret i efteråret 2018 med nyt køkken/alrum og bad. Køkkenet er fra HTH med granitbordplade og udstyret med nye hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine og vaskemaskine. Alle vægge er spartlet i køkken-alrum og entré, og der er opsat filt og malet. Derudover er der trukket nyt el i hele lejligheden.

Til lejligheden hører et kælderrum, og der er mulighed for cykelparkering i gården eller i cykelkælder.

Andelsforeningen er veldrevet og har en god økonomi.

Delevenlig 3-værelses lejlighed klar til indflytning

Lejligheden er på 70 kvm og består af en fordelingsentre med adgang til bad og toilet samt det store åbne køkken-alrum med fransk altan og direkte udsyn til den grønne gård. Fra alrummet er der adgang til en stor stue og et dejlig lyst soveværelse. Lejligheden er delevenlig og passer derfor også perfekt til to studerende, der ønsker at bo tæt på det hippe Stefansgade-kvarter.

I køkkenet er der hårde hvidevarer af nyere dato; næsten lydløst Liebherr køle/fryse-skab, opvaskemaskine og et lækkert gaskomfur til den entusiastiske gastronom. Derudover er der plads til vaskemaskine. Fra alrummet er der nem adgang til den store lukkede gård med hyggelige siddekroge, andedam, grillfaciliteter, legepladser, boldbane med mere.

Badeværelset er lille, men der er stadig plads til, at man kan tage sig et varmt bad uden at føle sig klemt. Toilettet og brusestangen er desuden helt nyt.

Til lejligheden hører der et stort, tørt kælderrum, som ligger lige under lejligheden og derfor nemt kan bruges som ekstra opbevaringsplads til eksempelvis støvsuger, sko/tøjopbevaring mm. Der er desuden mulighed for cykelparkering i gården og i cykelkælder.

Foreningen har en sund økonomi og et godt fælleskab. Ejendommen er velholdt og ligger i det attraktive Stefansgade kvarter, tæt på cafeer, indkøbsmuligheder, busser og metro (500 m til metrostationen Nuuks Plads). I nærområdet finder du bla.a. Jægersborggade, Assistens Kirkegård, Nørrebroparken og Frederiksberg.

Stigstrenge og faldstamme-projekt

Vores projekt med udskiftning af stigstrenge (vandrør) og faldstamme har rundet en milepæl!
Status på projektet er for nuværende, at vi har modtaget tilbud fra de fem bydende. Billigste tilbud lød på 8.909.863,- ex. Moms, og det dyreste på 13.689.623,- ex. Moms. Dvs. at tilbuddene generelt er billigere end det i budgettet estimerede.

Alle tilbuddene er gennemgået for eventuelle fejl og manglende priser og i forlængelse af denne gennemgang er det besluttet at indgå kontrakt med den bydende med det billigste tilbud, Christoffersen og Knudsen.

Kontrakten med dem blev underskrevet i uge 7.

Med baggrund i den nuværende corona-situation er det aftalt med entreprenøren, at opstarten af arbejder i lejlighederne udskydes 2 måneder til starten af Maj. Derved er vejret varmere, flere er vaccineret, og færre arbejder forhåbentlig hjemmefra, så generne ved projektet er mindre. Entreprenøren starter op i kælderen i begyndelsen af marts, så størstedelen af arbejderne er udført, inden der startes op i lejlighederne. Tidsplanen for arbejderne i lejlighederne bliver forlænget, så vi nu forventer at være færdige med projektet i december 2021/januar 2022.

Hovedtidsplanen, som giver en indikation af, hvornår der vil pågå arbejder i de forskellige opgange, ses i downloadboksen til højre.

I de kommende uger vil entreprenøren som sagt starte op, og vi modtager deres arbejdstidsplan om ca. 2-3 uger, hvor der kan være mindre ændringer ift. hovedtidsplanen. Så snart vi modtager den, vil den blive lagt på hjemmesiden – hvor øvrige informationer i øvrigt også løbende lægges op.

I det omdelte materiale ses priserne fra de bydende og derudover er der en side med de arbejder, som OBH har registreret, at der skal laves i de enkelte lejligheder. Se gerne registreringen igennem og skriv til faldstamme@borupsplads.dk, hvis der er nogen kommentarer. Hvis der ikke er en beskrivelse af arbejder i din/jeres lejlighed i denne skrivelse, skyldes det, at lejligheden ikke er gennemgået.

Projektet vil være invasivt, mens det står på, men det er jo desværre nødvendigt, og vi kan på den anden side glæde os til bedre vandtryk, varmere vand (i de dele af foreningen, der ligger længst fra varmecentralen) og ikke mindst formindsket risiko for vandskader og tilstoppede faldstammer, når vi forventeligt er færdige i starten af 2022.

2-værelses lejlighed til istandsættelse

2-værelses lejlighed med mulighed for, at sætte dit eget præg. Lejligheden indeholder et ældre ramme køkken, med adgang til lejlighedens altan. En mindre entre, der giver adgang til alle rum i lejligheden. Et værelse mod gården og et mod gaden, samt et toilet, hvor det er muligt at etablere bad.

Stor lækker grønt gård, hvor der er massere af solpletter om sommeren, frugttræer og buske. Fælles grille, boldbur, bordtennis og petanque bane. Så der er rig mulighed, både at nyde en stille stund i solen eller udfordre din nabo eller venner til et spil i gården.