Til beboere

Til beboere

Nyhedsbrev – Juni 2021

Kære beboere

Først og fremmest mange tak for det store fremmøde og engagement i forbindelse med både generalforsamlingen d. 27/5 og arbejdsweekenden d.29-30/5. Det er herligt at så mange bakker op om de driftsmæssige, såvel som sociale aktiviteter i foreningen.

Generalforsamling

 • Tak for god og konstruktiv debat til alle fremmødte andelshavere. Af nedslagspunkter kan nævnes at andelsværdien blev hævet med 600kr til 19.600 kr pr. m2.
 • Beslutningsreferat inkl. bestyrelsens årsberetning, samt den godkendte årsrapport for regnskabet er tilgængelig på hjemmesiden og i dokumentarkivet på Probo.

Arbejdsweekend

 • Tak for den store indsats til alle fremmødte til arbejdsweekenden. Det var hyggeligt at se så mange naboer og i fællesskab bidrage til at forskønne fællesområderne – gården har sjældent set bedre ud 🙂
 • Der blev gennemført: Rydning af fællesområder i kældrene, lugning i store dele af gården, samling af skrald, rensning af vandrenderne, oprydning på legepladsen samt opsætning af solsejl, nedtagning af væg i værksted og rensning af grill. Mangler du noget fra kældrene? Så kontakt da bestyrelsen.

Gården og mærkning af cykler/barnevogne

 • Ifm. arbejdsweekenden blev der ligeledes foretaget mærkning af cykler, barnevogne og legetøj. Om 4 uger (3/7) vil de ting, der fortsat har mærke på blive bortskaffet.
 • Gården og cykelkældre er alene til genstande, der er i aktivt brug. Genstande der ikke bruges ofte skal opbevares i eget kælderrum.
 • Beboere bedes venligst være opmærksomme på ikke at efterlade cykler, legetøj o.lign. midt på gårdens gangarealer.
 • Bestyrelsen har indkøbt nye bord-bænkesæt til at erstatte dem af træ, der ikke længere fungerer.

Faldstamme- og stigestrengsprojekt

 • Pba. erfaringer fra de gennemførte opgange, vil der blive afholdt beboermøde for opgangene LU 6, 8 og 10 samt HU51 d. 16/6 kl. 17-18 på boldbanen i gården. Der afholdes flere beboermøde efter sommerferien.

Dbh
Bestyrelsen

Istandsat stor lys lejlighed på 112 kvm., køkken-alrum og sydvendte to altaner. Belliggende på Humlebækgade

Stor solrig lejlighed med køkken-alrum og to altaner på stille og hyggelige Humlebækgade. Lejligheden er på 112 kvm. og ligger på 4. Sal med to sydvendte altaner ind til gården, og udsigt udover Rungsted plads på den anden side. Det lyse køkken-alrum med altan, blev lavet i forbindelse med at lejligheder blev lagt sammen og istandsat i 2017/2018. Køkken-alrummet er forbundet med stuen en-suite via franske døre. Hvidt elementkøkken med induktionskomfur, og bred køkkenø med stor bordplade i massivt bøg. Nyere badeværelse med separat bruseniche og gulvvarme fra 2018. To store værelser, samt et ekstra værelse indrettet som bryggers med rummelige skabe, håndvask, ekstra køleskab og vaskemaskine samt udgang til altan.
Derudover kælderrum, samt stor grøn gård med legepladser, bålpladser, cykelskure.

Stor, lys og delevenlig 3-værelses lejlighed på 91 kvm klar til indflytning

Lejligheden på 91 kvm rummer en entre/gang der går direkte ud i stort åbent køkken, med udsigt ned til gården.

Køkkenet består af ny opvaskemaskine (fra 2020), stort køle/frys, ny indbygningsovn (fra 2021) og emhætte med rigtig udsugning.

Fra entréen/gangen er der adgang til renoveret toilet, 3 store og lyse værelser, hvoraf det ene har stort indbygget garderobeskab perfekt tilpasset fra gulv til loft.

Endvidere badeværelse opbygget i mosaik fliser og med bruseniche og indbygget møblement. Her er blevet plads til såvel praktiske indbyggede hylder og ny vaskemaskine (2020) og tørretumbler.

Den gode ruminddeling gør lejligheden oplagt til både familier eller som en delevenlig lejlighed.

 

Adgang til en stor gård med grønne områder, grill, andedam, boldbane og legepladser.

 

Foreningen har en sund økonomi og et godt fællesskab. Ejendommen er velholdt og ligger i det attraktive Stefansgade kvarter, tæt på cafeer, indkøbsmuligheder og metro (500 m til metrostationen Nuuks Plads). I nærområdet finder du bl.a. Jægersborggade, Assistens Kirkegård, Nørrebroparken og Frederiksberg.

Lys og hyggelig 2-værelses lejlighed

Høj stuelejlighed på Lundtoftegade 6 beliggende tæt på Metro (Nuuks plads), og det hyggelige Stefansgadekvarter med Nørrebroparken og mange caféer sælges.

 

Lejligheden er på 56 kvm. Den består af gang med opbevaringshylder samt plads til sko og jakker, udbygget badeværelse fra 2008, køkken med fransk altan, lys stue og soveværelse med indbyggede skabe. Lejligheden er en klassisk københavnerlejlighed med stuk i loft og originale plankegulve. Plankegulvene er slebet og lud-sæbebehandlet i stue og soveværelse. I køkken og gang er de lakeret. Lejligheden er i god stand og er klar til indflytning.

 

Køkkenet indeholder kombi vask/tørretumbler, ovn med gaskomfur og køleskab. Badeværelse har væghængt toilet og gulvarme.

 

Til lejligheden medfølger endevægs-kælderrum, som er betydeligt større end standarden, samt mulighed for cykelparkering i gården eller cykelkælder. Andelsforeningen er økonomisk veldrevet og har en hyggelig flot gård.

Nyhedsbrev – Maj 2021

Generalforsamling

 • Den udskudte generalforsamling fra december gennemføres d. 27/5 kl. 18 – 21 på Frederiksgård Skole, Ørholmgade 8. Formel indkaldelse følger.
 • Der vil være krav om coronapas/negativ COVID-19-test, der er under 72 timer gammel.
 • Forslag stillet af beboere i december medtages automatisk.

Gårdtoilet

 • Der er åbnet for de to gårdtoiletter (ét ved porten mod Borups Plads og ét ved Lundtoftegade 8).
 • Puslebord er indkøbt og hænges op på toilettet ved Lundtoftegade 8. ADK-chip installeres på sigt også ved toilettet ved Borups Plads.

Arbejdsdage

 • Husk arbejdsdage i weekenden d. 29-30/5 fra kl. 10-14. Vi glæder os til se mange af jer på græsset, så vi kan gøre gården sommerklar og få ryddet ud på fællesområderne. Der vil som vanligt være forplejning.

Nyhedsbrev – April 2021

Kære beboere

Smittetallet falder og restriktionerne løftes nu gradvist – foråret er således kommet. Nedenfor følger derfor en række opdateringer:

Arbejdsdage

 • Til trods for de lempede restriktioner på forsamlinger har vi har besluttet at udskyde arbejdsdagene 24-25/4 til weekenden 29-30/5, således at vi kan samles 20+ personer.
 • En række beboere har udtrykt ønske om at bidrage til det løbende vedligehold af gårdmiljøet, og vi har derfor indkøbt nye haveredskaber hertil. De står i værkstedet ved vuggestuelegepladsen.

Gårdtoilet

 • De to gårdtoiletter (ét ved porten mod Borups Plads og ét ved Lundtoftegade 8) er så småt færdige og det er alene småting der mangler. Efter planen står de klar ultimo april når det første arbejde i lejlighederne ifm. faldestamme-projektet går i gang.
 • Adgang til toiletterne vil ske via beboeres nøglebrikker.

Generalforsamling

 • De lempede restriktioner på større forsamlinger (+ 50 personer efter 11. juni) gør også at vi langt om længe kan identificere en dato for vores udskudte generalforsamling. Vi er i dialog med Andelsbo herom og vil snarest melde en dato ud.

Faldstamme- og stigestrengprojekt

 • Christoffersen og Knudsen og i fuld gang i kælderen, og begynder snart i lejlighederne også. I bliver varslet i jeres postkasse når de kommer til jeres opgang og lejlighed.
 • Tilmeld jer gerne Probo, så modtager I også varslingen pr. e-mail. Den gældende tidsplan for lejlighederne kan ditto altid findes på hjemmesiden

Nyistandsat andelslejlighed på 126 m2. 4 vær., oprindeligt 5 vær, 2 badeværelser, 2 franske altaner.

Lejligheden rummer et stort køkken alrum, en stue, tre soveværelser, et stort badeværelse og et ældre lille københavner toilet/bad.

Snedkerkøkken fra 2013 med indbyggede hårde hvidevarer fra smeg, miele, samt armaturer fra Toni. Derudover er der indbyggede skabe i flere rum, også bygget af snedker.

Lejligheden er slået sammen med nabolejl. og istandsat i 2017 med total elrenovering, stort badeværelse med gulvvarme.

 

Adgang til en stor gård med grønne områder, grill, andedam, boldbane og legepladser. Herudover er der også kælderrum tilknyttet lejligheden.

Beliggende i den rolige ende, af den ellers livlige Stefansgade, og nærområdet inkluderer Jægersborggade, Assistens Kirkegaard, Nørrebro Parken og Frederiksberg. Tæt på metro, bus og S-tog.

TREVÆRELSES LEJLIGHED PÅ 70 KVM MED HELT NYT BAD OG KØKKEN/ALRUM

Lejligheden er beliggende på Humlebækgade i det attraktive Stefansgadekvarter kun få minutters gang fra metrostationen Nuuks Plads, Nørrebroparken og den hyggelige Jægersborgsgade.

Lejligheden er en 3 værelses lejlighed på 70 kvm ombygget med 2 rum mod gaden og køkken/ alrum mod gården. Lejligheden består konkret af entré, helt nyt og udvidet badeværelse fra efteråret 2018, stue med New Yorker glasparti indtil køkken/alrum, et lyst soveværelse med indbygget skab, samt helt nyt og lyst køkken/alrum vendt mod gården fra efteråret 2018. Fra alrummet er der udgang til solrig, sydvendt altan. Lejligheden har originale plankegulve, som er blevet slebet og har fået hvid lud og sæbebehandling. Gulvene fremstår i flot stand.

Lejligheden blev renoveret i efteråret 2018 med nyt køkken/alrum og bad. Køkkenet er fra HTH med granitbordplade og udstyret med nye hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine og vaskemaskine. Alle vægge er spartlet i køkken-alrum og entré, og der er opsat filt og malet. Derudover er der trukket nyt el i hele lejligheden.

Til lejligheden hører et kælderrum, og der er mulighed for cykelparkering i gården eller i cykelkælder.

Andelsforeningen er veldrevet og har en god økonomi.