Til beboere

Til beboere

Nyhedsbrev april 2019

Arbejdssøndag d. 28. april kl. 10 til 15. Vi samles i gården, ved porten mod Borups Plads.
Vi sørger for mad og drikke – og forhåbentlig også masser af sol. Vel mødt til årets første
arbejdsdag

Skuret til barnevognsopbevaring er klar! Så er der adgang til rummet nede ved
legepladsen. Kom ned forbi kontoret i åbningstiden, tirsdage i lige uger ml. 19 og 20, så
kan du få adgang via din nøglebrik.

Storskrald er der stadig intet af – men i forbindelse med arbejdsweekenden, har vi en
container, som kan fyldes. Så har du storskrald, så har du mulighed for at komme af med
det søndag d. 28/4 fra kl. 10 til 15. INGEN elektronik, INGEN køleskabe eller andre
hvidevarer og INTET byggeaffald.

Arbejdsweekenderne er på flg. datoer i år. Søndag d. 28/4 + lørdag d. 1/6 samt
weekenden d. 28. og 29. september. Tidspunktet er fra 10 – 15 alle dage

Åbent Hus d. 28/4 kl 17-18

Hyggelig to-værelses lejlighed i det populære Stefansgadekvarter

To-værelses lejlighed på 56 kvm i det attraktive Stefansgadekvarter tæt på Nørrebroparken med restauranter, kaffebarer og butikker lige om hjørnet. Få minutters gang fra en kommende metrostation og med indkøbsmuligheder lige uden for hoveddøren.

I lejligheden er der et nyere KVIK-køkken med flotte fliser, nyt gulv, gaskomfur og ovn. Vaskemaskine og stort køle- og fryseskab medsælges gerne. Fra køkkenet er der udgang til altanen, hvor der er god plads til både møbler og planter. Fra altanen er der udsigt over foreningens store grønne have med blandt andet grillpladser, basketballbane og bordtennis.

Lejlighedens øvrige rum består af fordelingsgang, et velholdt badeværelse med brus samt stue og soveværelse. De to rum er adskilt af en indbygget bogreol med lydisolering, sådan at lejligheden også fungerer fint som delelejlighed. Til lejligheden hører også et kælderrum, og der er mulighed for cykelparkering i haven og i cykelkælder.

Andelsforeningen er veldrevet, har en god økonomi og et godt fællesskab.

 

Åbent hus, søndag d. 28/4 kl 17-18.
Overtagelse pr. 1/6-2019

Stor 2-værelses, tidligere 3-værelses lejlighed

Lejligheden er en 3-værelses andelslejlighed, der består af 1 stort dobbeltrum mod gaden og et rum mod gården, toilet, gang og køkken.

Lejligheden er ryddet ved besigtigelsen.  Der er ingen møbler.   Lejligheden købes som et dødsbo.

Andelslejligheden sælges derfor uden ansvar for boet, arvingerne, bobestyrer samt Skifteretten for mangler af enhver art. Sælger er dog ikke uden ansvar for adkomstmangler. Køber erklærer sig således indforstået med ikke at gøre misligholdelsesbeføjelser gældende overfor boet i anledning af eventuelle mangler ved andelslejligheden, herunder retten til at hæve handlen, fordre afslag i prisen eller kræve erstatning, hverken nu eller senere, borset fra de mangler, som andelsboligforeningen retmæssigt kræver udbedret i forbindelse med ejerskiftet, hvis det har hjemmel i vedtægterne eller andelsboligloven. Når andelsforeningen har frigivet købesummen til boet, er mangler boet uvedkommende.

Det er kun muligt at besigtige lejligheden søndag d. 31/3 kl 13-14.

 

Overtagelse pr. 15/5-2019.

2-værelses andelslejlighed, på Stefansgade, med lav boligafgift i en forening med rigtig god økonomi.

Lejligheden består af en fordelingsentré, hvori du finder et mindre, men funktionelt badeværelse i god stand. Endvidere er der adgang til køkken, hvori lejlighedens udgang til altan er. Altanen vender ud mod det dejlige gårdmiljø og du kan her nyde eftermiddags- og aftensol.

Lejligheden stue, samt soverværelse har hver sin indgang fra entréen og lejligheden er derfor også yderst velegnet som delelejlighed.

Billig tv-pakke og internet via Parknet gennem foreningen.

Tæt på busser og den kommende metro-station på Nuuks Plads.

Solrig 3 værelses andelslejlighed på Humlebækgade – 70m²

Lejligheden trænger til en kærlig hånd.
Lejligheden har et badeværelse som skal lovliggøres. Faktura på det udførte forefindes. Lejligheden er tom. Der er mulighed for at gå i gang med evt. ombygning/renoveringsarbejder inden overtagelsesdatoen efter aftale.

Nyhedsbrev marts 2019

Dørpumper er blevet udskiftet i samtlige opgange. Så er vi ikke længere i den situation, at en masse af opgangsdørene ikke vil lukke pga. kulde mm.

Der arbejdes fortsat på porten ved Borups Plads. Vi beklager alle generne, som arbejdet medfører. Arbejdet trækker ud, da man, efter fjernelse af asfalten, identificerede yderligere problemer, der kræver andre fagfolk.Vi har indhentet tilbud fra relevante håndværkere og vil så snart muligt komme med en udmelding om, hvornår porten, og dermed også storskrald igen fungerer.

Arbejde med vedligeholdelsesplanen går fremad. Bestyrelsen arbejder pt ihærdigt på at få udbedret de punkter på vedligeholdelsesplanen, som vi har sat os for at nå i 2019.Således er vi i gang med port-renovering, brandisolering af vinduer i bagtrapper, brandisolering af kælderlofter, gennemgang af el-kabler i kældre samt udvidelse og opdatering af vores adk-system (nøglebrik-aflæsere).Det er nogle store opgaver, som vi forsøger at løse bedst og hurtigst muligt.

Varmeregnskabet kommer snart ud til os alle. I den forbindelse åbner vi op for, at alle beboere kan få online adgang til oversigt for deres forbrug af vand og varme via mobiltelefonen (smartphone). Men der vil snart komme mere information.
Via app’en kan man sammenligne sit forbrug pr år, måned eller uge samt med gennemsnitsforbruget for ejendommen. Det er vores måler-aflæsningsfirma Techem, som stiller app’en til rådighed. Alle skal dog tilmeldes via bestyrelsen eller varmemesteren – dette kan man dog først blive, efter at regnskabet er blevet uddelt.

Arbejdsweekenderne er på flg. datoer i år. Søndag d. 28/4 + lørdag d. 1/6 samt weekenden d. 28. og 29. september.

Dejlig 2-værelses andel på toppen af Stefansgade

Fornuftigt indrettet 2-værelses andelslejlighed med lav boligafgift i en forening med god økonomi.
Stort og rummeligt soveværelse mod gården inkl. klædeskab med skydelåger. Stue mod gaden. Her er der også god plads. Lejligheden vil derfor også fungere fint som delelejlighed.

Lejligheden har trægulve, og man bor ret ugeneret, da der ikke er andre der bor på 4. sal i opgangen (naboen, som har en dobbeltlejlighed, har hoveddør fra den næste opgang). Fordi man bor øverst oppe, er der også dejligt lysindfald og luft omkring én.
Hyggelig altan mod gården med eftermiddags- og aftensol.

Billig tv-pakke og internet via Parknet gennem foreningen.
Tæt på busser og den kommende metro-station på Nuuks Plads.

 

Unik og gennemistandsat lejlighed på 74 kvm i det hyggelige og rolige stefansgadekvarter

Lejlighedens hjerte er det store køkken-alrum, med kogeø, spiseplads og udgang til altanen med sol hele dagen. Derudover består lejligheden af en hyggelig stue, stort soveværelse og et nyere badeværelse med en rummelig brusekabine.

Lejligheden er totalistandsat, og der er kræset for detaljerne, blandt andet er der lavet nyt el, filtede vægge, flot stuk, nye vinduer samt lagt nyt gulv i køkken-alrummet. Stort vindue mellem stuen og køkkenet giver lys og sammenhæng mellem rummene.

Flot nyere køkken indeholder indbygget opvaskemaskine og køleskab samt flot induktionskomfur.

God forening med styr på økonomien og stor tilslutning fra beboerne til generalforsamlinger og havedage. Kælderrum hører til lejligheden.

Den store gård er noget helt særligt, med grønne områder i forskellige niveauer, frugttræer, legepladser, andedam, bordtennis, gynger og basketballbane, samt rig mulighed for at grille og nyde sommeren.

 

Stor unik lejlighed på 126 kvm med lav boligafgift beliggende i roligt område på Nørrebro

Stor unik lejlighed på 126 kvm med lav boligafgift beliggende i roligt område på Nørrebro med udsigt ud over den åbne plads og over mod Frederiksberg, som ligger lige på den anden side af gaden.

Lejligheden har store åbne rum; 2 værelser, entre, køkken, forstue/køkkenalrum, flot badeværelse og den store stue med lækkert lysindfald.

Lejligheden har plankegulve, nye vinduer, nyere badeværelse, nyere HTH køkken med hårde hvidevarer i stål, soveværelse med kæmpe indbygget klædeskab med flotte skydelåger og en hyggelig altan mod gården. I det store gårdareal er der legepladser til flere aldre samt basketballbane, klatrestativer, bordtennis, gynger, andedam og frugttræer – og plads til at grille og nyde solen om sommeren.

Andelsforening med god økonomi. Der er mulighed for billig tv-pakke og internet via Parknet gennem foreningen.

70m2 lys andelslejlighed på Nørrebro

Hele lejligheden er nymalet. Lejligheden består af to lyse stuer, samt et stort og rummeligt soveværelse mod gården.
Gangen har toilet og bad, samt velfungerende køkken med udgang til 3m2 altan med udsigt til den flotte børnevenlige gård.
Bortset fra laminatgulvet i køkkenet, har resten af lejligheden trægulve.