Til beboere

Til beboere

Hyggelig 2-værelses lejlighed i Stefansgade til salg

Jeg sælger min hyggelige lejlighed på 56 kvm. Lejligheden består af køkken, stue med plads til sofa og spiseplads, rummeligt soveværelse og lille københavnerbad. Fra soveværelset er der, udgang til altanen som vender mod den store, grønne gård og har eftermiddagssol.

Køkkenet fik nye skabe, højskabe, låger, bordplade og hårde hvidevarer i 2019.

Lejligheden ligger i den rolige ende af hyggelige Stefansgade og i gåafstand til indkøb, grønne områder samt offentlig transport.

Åbent hus: lørdag d. 25/11 16-17

Overtagelse: 1/1-2024

Stor, nylig renoveret lejlighed med køkkenalrum og mulighed for 3 soveværelser

Stor sammenlagt lejlighed på 126 m2 med optimal ruminddeling. Totalrenoveret i 2018. Lejligheden har køkkenalrum med køkkenø opvaskemaskine og opbevaring på begge sider. I køkkenet er også indbygget vitrineskab, stort køleskab med fryser og ismaskine, udgang til altan samt spisekammer. Fra køkkenet er der adgang til de to stuer en suite mod Stefansgade. Mellem stuerne er der en antik fløjdør med fire fag, og den ene stue kan lukkes helt af og evt. bruges som et gæste- eller soveværelse.

Fra køkkenalrummet er det adgang til fordelingensgangen, der leder ind til et værelse med en stor skabsvæg fra gulv til loft, til badeværelset med både bruseniche, badekar, gulvvarme og håndklædevarmer, til vaskerummet med vaskemaskine og tørretumbler samt masser af hyldeplads og endelig til et stort soveværelse mod Stefansgade med hotel-tykt gulvtæppe. I resten af lejligheden er der hvide gulve, der for lejligheden til at fremstå meget lys.

Åbent hus: Lørdag den 11. november kl. 12 – 13

Overtagelse 1.marts 2024.

Lys og rummelig 70 Kvm Lejlighed på 3 sal

Lejligheden består af et åbent køkken alrum med udgang til solrig altan, to værelser samt et toilet med separat bruse. Lejligheden er renoveret i 2018 hvor der er lavet nyt køkken, udvidelse af badeværelset samt ordnet alle vægge og gulve. Lejligheden giver god mulighed for at man kan dele, da der ikke er gennemgangsrum.

Lys og rummelig lejlighed på 70 km med mange muligheder

Vi sælger vores dejlige lejlighed gennem mange år for at rykke i noget større i foreningen. Lejligheden består af nyetableret køkkenalrum med udgang til altan, udvidet badeværelse med separat bruseniche, stue/værelse med ekstra god plads grundet rykket væg, lille soveværelse/kammer samt separat garderoberum.

Større 2-værelses lejlighed, med to værelser en suite mod gaden.

Større 2-værelses på 61kvm, med stort køkken, seperat wc og bad.
Fra fordelingsgangen er der adgang til køkken, de to værelser, wc og bad. Samt et skab for enden af gangen.

Lejligheden har fået renoveret el-installationen, hvor de gamle stofledninger er udskiftet. De gamle kontakter er bibeholdt. Der er lagt nyt trægulv i stuen og alle trægulve er nylakeret.

Køber påtager sig, at skulle renovere badet og lejligheden trænger i det hele taget til en kærlig hånd.

Hyggelig 2-værelses lejlighed til salg

Jeg sælger min skønne lejlighed på 56 kvm. Lejligheden er en høj stuelejlighed. Den består af badeværelse, køkken med fransk altan, en stor stue og et soveværelse.

Udsigten er grøn fra begge sider af lejligheden. Fra køkkenet og soveværelset ser man ud på foreningens flotte og dejlige gård. Fra stuen er der udsigt til Rungsted Plads.

Andelsforeningen ligger i Stefansgadekvarteret tæt på Nørrebroparken med charmerende cafeer, butikker, restauranter samt indkøbsmuligheder lige udenfor døren.

Foreningen ligger desuden kun få minutters gang fra metrostationen Nuuks Plads.

Der følger kælderrum til opbevaring med.

Hyggelig treværelses på 91m2 med spisekøkken

Rummelig 3-værelses lejlighed med lys stue, hyggeligt, lille spisekøkken og et sublimt grønt gårdmiljø til salg. Lejligheden er oplagt til den lille familie eller som delelejlighed. Den ligger i høj stueetage helt nær Stefansgade, Nørrebroparken og Nuuks Plads metrostation. Stor stue, to gode værelser, nyere køkken og plankegulve. Tilhørende stort kælderrum.

Øst/vestvendt 2-værelses 56 m2 lejlighed på 2. etage er til salg.

Vi sælger vores 2 værelses lejlighed beliggende på 2. sal på Lundtoftegade. Lejligheden består af 2 fine værelser, køkken, gang og badeværelse.

Til lejligheden medfølger altan, hvor solen kan nydes indtil middag. Om eftermiddagen er der sol på den anden side af bygningen, således at det andet værelse ud mod Lundtoftegade er lyst i løbet af eftermiddagen.

Lejligheden ligger i gåafstand (under 5 minutter) til supermarked og Stefansgade, hvor man kan finde hyggelige caféer og butikker.

To-værelses lejlighed på Stefansgade

To-værelses lejlighed på første sal på Stefansgade, få minutters gang fra metrostationen Nuuks Plads og tæt på Nørrebroparken.

Lejligheden er 56 kvm og består af to værelser, et badeværelse og køkken med altan ud til den grønne gård.

Der er afhøvlede og ludbehandlede plankegulve i hele lejligheden og filt på lofter og vægge. Der er lagt ny strøm i lejligheden i 2015, lavet køkken i 2016 og badeværelse i 2018.

Til lejligheden tilhører et kælderrum.

Nyhedsbrev August 2023

Arbejdsdage

I april blev forårets arbejdsdage afholdt. Gården blev gjort klar til sommersæsonen, fællesområder i kælderen blev tømt, andedammen renset og mere til. Det første spadestik til en byttecentral blev også taget. Kælderrummet ved Humlebækgade 41 mangler blot nogle hylder og så er det klar til at blive taget i brug – mere info følger. Efterårets arbejdsdage bliver afholdt d.9 og 10 september. Vel mødt.

Udskiftning af lamper i opgange.

Som det blev besluttet på generalforsamlingen, skal lamper på fællesarealerne skiftes til nogle mere tidssvarende og mere energirigtige lamper. El-­team er blevet færdige med at opsætte de nye lamper på fortrappen, og begynder nu på bagtrapperne. Men vi rammer ferieperioden nu, så det bliver lidt mere sporadisk hvornår El‐Team er her.

Da der nu skal arbejdes på bagtrapperne, skal alle effekter der står derude fjernes omgående!

Stilladser i gården og en platform langs de ydre mure

Der er fuld gang i gården, og et stort stillads har set dagens lys. Det skyldes, at den indvendige facade skal males. Langs de ydre mure males vinduer ved hjælp af en platform. Efter en ekstraordinær generalforsamling og en afstemning om facadens farve er projektet sat i søen. Det er vigtigt, at I ikke  stiller jeres cykler op ad stilladserne i gården, da det gør det meget besværligt at køre med affaldscontainerne, når de skal tømmes. Vi beklager evt. gener i forbindelse med projektets udførelse og glæder os til at se det færdige resultat i løbet af efteråret.

Tidsplan for stillads på gårdsiden ligger på Probo. Der har været et par ændringer i den oprindelige plan for etape 2, således at der i løbet af august vil blive opstillet stillads i både Lundtoftegade og Stefansgade.
Ligeledes ligger der en opdateret plan for gadesiden, hvor der på grund af regn også er sket lidt forsinkelse. Entreprenøren forventer dog stadig at kunne hold tidsplanen, ved at få flere folk på og ændrer lidt i arbejdsgangene. Bestyrelsen holder også skarpt øje med budgettet, og vi forventer ikke at der er problemer selvom der kommet ekstraarbejder.

Erhvervslejemål til leje

Thai Sportsmassage har opsagt deres lejemål pr. 31/4. Jagten på en ny lejer er i gang. Så vidt muligt prøver bestyrelsen at finde en lejer ud fra kriterierne stabilitet og samspil med lokalmiljøet. Bestyrelsen er allerede i drøftelser med flere mulige emner og vi håber på afklaring efter sommerferien.

Brandteknisk gennemgang af ejendommen

Foreningen har fået et tilbud på en brandteknisk gennemgang af ejendommen fra vores forsikringsagent. Dette har vi selvfølgelig taget imod og der er udarbejdet en rapport. Denne kommer snarligt på hjemmesiden. Bestyrelsen iværksætter de nødvendige arbejder. I forbindelse med gennemgangen fik vi en rød anmærkning på bagtrapperne, da der står mange ting derude. Vi vil derfor endnu engang gerne opfordre til, at alle sørger for ikke at stille ting på bagtrapperne. Hvis der ikke sker en forbedring, kan vi blive nødsaget til at se på, om vi kan få et eksternfirma til at fjerne og bortskaffe de ting der står der ude på trapperne og gøre dette løbende. Det bliver selvfølgelig på den enkelte andelshavers regning.

Byttecentralen

Vores byttecentral er endelig klar til brug. Den findes i kælderen til

Humlebækgade 41. Vi opfordrer alle til at hjælpe med at holde det ryddeligt.

 

Jubilæumsfest

Da vores afstemning på Probo har vist en mindre end forventet tilkendegivelse for deltagelse, og da der ikke har været tilstrækkelig tilslutning til festudvalget, har vi i bestyrelsen besluttet at flytte vores jubilæumsfest til 2024. Vi vil stadig gerne opfordre til, at alle der har lyst melder sig til festudvalget, så vi kan få stablet en fantastisk fest på benene.

Vi Ønsker alle en god sommer
Mvh Bestyrelsen