Til beboere

Til beboere

Nyhedsbrev – September 2021

Kære beboere

Vi håber at I alle har haft en god sommer.

D. 1 september var det 25 år siden, at foreningen overtog ejendommen og vi flagede derfor med Dannebrog i dagens anledning. Jubilæumsfest følger næste år.

Bestyrelsen har indkøbt et regnbueflag, som vi årligt vil hejse ifbm. Copenhagen Pride for at hylde mangfoldighed og antidiskrimination.

Faldstamme- og stigestrengsprojekt

 • Faldstammeprojektet skrider frem iht. planen og er nu nået halvvejs. Nu startes der fra Stefansgade 62 og fortsættes ned mod porten i Humlebækgade. Overordnet er samarbejdet med entreprenøren og rådgiver godt – der har skullet laves enkelte justeringer særligt ift. længden af perioden for mangeludbedringer. Men det kører bedre nu, og i de opgange hvor arbejdet er færdigt, kan man mærke, at der er kommet mere tryk på vandet og godt sug i afløbene. Tidsplanen forventes at holde, så projektet afsluttes i lejlighederne omkring årsskiftet.
 • På vores hjemmeside ligger nu en opdateret tidsplan for arbejdet. Opstartsdatoerne er naturligvis uændrede, men den nye tidsplan viser nu, at mangeludbedring typisk tager 2 uger. Dvs. at arbejdet i de enkelte lejligheder tager 5 uger.
 • Husk at aflevere nøgler på kontoret og rydde skabe mv. iht. varslingen. Kig også gerne løbende i jeres postkasser for information.
 • I uge 37 skal der graves og føres nye rør under porten mod Humlebækgade. Man vil stadig kunne benytte porten, men der vil være plader, afspærringer o. lign.

Gården & Arbejdsweekend
 • Næste arbejdsweekend er 18-19/9 fra 10:00 til 14:00. Vi starter dagen ved området ved andedammen, og lægger en plan for hvordan vi kan forskønne gården og kælderområderne. Der vil som vanligt være kaffe, vand/sodavand og pizza til de fremmødte. Velmødt til nogle hyggelige timer med dine naboer.
 • Vi har fået gennemført en sikkerhedsinspektion af vores legepladser og gyngestativer. De var som udgangspunkt i fin stand, men skruer og hængsler er blevet efterspændt og råddent træ er blevet udskiftet. Sidstnævnte på sandkassen og trappen ved rutsjebanen på den store legeplads.
 • Tak for det store bidrag til cykeloprydning og dermed til plads i cykelstativerne. Hele 41 efterladte cykler, samt en håndfuld udtjente barnevogne og børnecykler blev det til. De fjernes af politiet snarest.
Dbh
Bestyrelsen

3-værelses (oprindeligt 4-værelses) lejlighed med stort køkken-alrum og lyse stuer vendt mod Borups Plads

Lejligheden ligger på 1. sal. på Borups Plads 28 og er på 86 kvm. Den rummer et skønt køkken-alrum med altan, et soveværelse og to store stuer vendt ud mod Borups Plads, så her er masser af lys dagen igennem. Herudover, et badeværelse med separat brusenische.

 

Åbent hus tirsdag d. 7/9 kl. 16:30-17:30

 

Overtagelse: 15/10

STOR 98 m2 ANDEL UDBYDES TIL SALG

Velholdt og rummelig 4-værelses andelslejlighed udbydes til hurtig overtagelse til beboere på foreningens ventelister. Se billederne, kom og se boligen:

Åbent hus søndag d. 29/8 kl 10-11 og fredag d. 3/9 kl 16:30-17:30.

Overtagelse: 15/10-2021.

Lys og delevenlig 2-værelses lejlighed på Stefansgade

Lejlighed på 56 kvadratmeter beliggende på den attraktive Stefansgade.

Lejligheden består af en entré med adgang til badeværelse, to store lyse værelser og køkken. Køkkenet er et IKEA-køkken opsat i 2011. Derudover er der installeret opvaskemaskine i 2019, og der er mulighed for tilslutning af vaskemaskine. Fra køkkenet er der adgang til en stor nordvestvendt antal med masser af sol i de sene timer.

Der er to næsten lige store værelser i lejligheden. Det ene vender ud mod den store gård, og det andet ud mod Stefansgade.

Badeværelset er et klassisk mindre københavnerbadeværelse.

Nyhedsbrev – Juni 2021

Kære beboere

Først og fremmest mange tak for det store fremmøde og engagement i forbindelse med både generalforsamlingen d. 27/5 og arbejdsweekenden d.29-30/5. Det er herligt at så mange bakker op om de driftsmæssige, såvel som sociale aktiviteter i foreningen.

Generalforsamling

 • Tak for god og konstruktiv debat til alle fremmødte andelshavere. Af nedslagspunkter kan nævnes at andelsværdien blev hævet med 600kr til 19.600 kr pr. m2.
 • Beslutningsreferat inkl. bestyrelsens årsberetning, samt den godkendte årsrapport for regnskabet er tilgængelig på hjemmesiden og i dokumentarkivet på Probo.

Arbejdsweekend

 • Tak for den store indsats til alle fremmødte til arbejdsweekenden. Det var hyggeligt at se så mange naboer og i fællesskab bidrage til at forskønne fællesområderne – gården har sjældent set bedre ud 🙂
 • Der blev gennemført: Rydning af fællesområder i kældrene, lugning i store dele af gården, samling af skrald, rensning af vandrenderne, oprydning på legepladsen samt opsætning af solsejl, nedtagning af væg i værksted og rensning af grill. Mangler du noget fra kældrene? Så kontakt da bestyrelsen.

Gården og mærkning af cykler/barnevogne

 • Ifm. arbejdsweekenden blev der ligeledes foretaget mærkning af cykler, barnevogne og legetøj. Om 4 uger (3/7) vil de ting, der fortsat har mærke på blive bortskaffet.
 • Gården og cykelkældre er alene til genstande, der er i aktivt brug. Genstande der ikke bruges ofte skal opbevares i eget kælderrum.
 • Beboere bedes venligst være opmærksomme på ikke at efterlade cykler, legetøj o.lign. midt på gårdens gangarealer.
 • Bestyrelsen har indkøbt nye bord-bænkesæt til at erstatte dem af træ, der ikke længere fungerer.

Faldstamme- og stigestrengsprojekt

 • Pba. erfaringer fra de gennemførte opgange, vil der blive afholdt beboermøde for opgangene LU 6, 8 og 10 samt HU51 d. 16/6 kl. 17-18 på boldbanen i gården. Der afholdes flere beboermøde efter sommerferien.

Dbh
Bestyrelsen

Istandsat stor lys lejlighed på 112 kvm., køkken-alrum og sydvendte to altaner. Belliggende på Humlebækgade

Stor solrig lejlighed med køkken-alrum og to altaner på stille og hyggelige Humlebækgade. Lejligheden er på 112 kvm. og ligger på 4. Sal med to sydvendte altaner ind til gården, og udsigt udover Rungsted plads på den anden side. Det lyse køkken-alrum med altan, blev lavet i forbindelse med at lejligheder blev lagt sammen og istandsat i 2017/2018. Køkken-alrummet er forbundet med stuen en-suite via franske døre. Hvidt elementkøkken med induktionskomfur, og bred køkkenø med stor bordplade i massivt bøg. Nyere badeværelse med separat bruseniche og gulvvarme fra 2018. To store værelser, samt et ekstra værelse indrettet som bryggers med rummelige skabe, håndvask, ekstra køleskab og vaskemaskine samt udgang til altan.
Derudover kælderrum, samt stor grøn gård med legepladser, bålpladser, cykelskure.

Stor, lys og delevenlig 3-værelses lejlighed på 91 kvm klar til indflytning

Lejligheden på 91 kvm rummer en entre/gang der går direkte ud i stort åbent køkken, med udsigt ned til gården.

Køkkenet består af ny opvaskemaskine (fra 2020), stort køle/frys, ny indbygningsovn (fra 2021) og emhætte med rigtig udsugning.

Fra entréen/gangen er der adgang til renoveret toilet, 3 store og lyse værelser, hvoraf det ene har stort indbygget garderobeskab perfekt tilpasset fra gulv til loft.

Endvidere badeværelse opbygget i mosaik fliser og med bruseniche og indbygget møblement. Her er blevet plads til såvel praktiske indbyggede hylder og ny vaskemaskine (2020) og tørretumbler.

Den gode ruminddeling gør lejligheden oplagt til både familier eller som en delevenlig lejlighed.

 

Adgang til en stor gård med grønne områder, grill, andedam, boldbane og legepladser.

 

Foreningen har en sund økonomi og et godt fællesskab. Ejendommen er velholdt og ligger i det attraktive Stefansgade kvarter, tæt på cafeer, indkøbsmuligheder og metro (500 m til metrostationen Nuuks Plads). I nærområdet finder du bl.a. Jægersborggade, Assistens Kirkegård, Nørrebroparken og Frederiksberg.

Lys og hyggelig 2-værelses lejlighed

Høj stuelejlighed på Lundtoftegade 6 beliggende tæt på Metro (Nuuks plads), og det hyggelige Stefansgadekvarter med Nørrebroparken og mange caféer sælges.

 

Lejligheden er på 56 kvm. Den består af gang med opbevaringshylder samt plads til sko og jakker, udbygget badeværelse fra 2008, køkken med fransk altan, lys stue og soveværelse med indbyggede skabe. Lejligheden er en klassisk københavnerlejlighed med stuk i loft og originale plankegulve. Plankegulvene er slebet og lud-sæbebehandlet i stue og soveværelse. I køkken og gang er de lakeret. Lejligheden er i god stand og er klar til indflytning.

 

Køkkenet indeholder kombi vask/tørretumbler, ovn med gaskomfur og køleskab. Badeværelse har væghængt toilet og gulvarme.

 

Til lejligheden medfølger endevægs-kælderrum, som er betydeligt større end standarden, samt mulighed for cykelparkering i gården eller cykelkælder. Andelsforeningen er økonomisk veldrevet og har en hyggelig flot gård.