Til beboere

Til beboere

Lys 2-værelses stuelejlighed

Høj stuelejlighed på 56 km2 beliggende på Lundtoftegade i det eftertragtede Stefansgadekvarter.

Lejligheden indeholder en stue, et soveværelse, badeværelse med toilet og bad samt køkken. Køkken og soveværelse vender mod foreningens skønne grønne gård.

Overtagelse per 15 juni 2022

Åbent hus søndag d. 22/5 kl. 16-17.

VELINDRETTET 2-VÆRELSES LEJLIGHED MED ALTAN TIL SALG

Dejlig to-værelses lejlighed på 56 kvm. beliggende i den stille ende af den populære Stefansgade, tæt på metro og Nørrebroparken. Lejligheden består af to gode værelser, et lyst HTH-køkken samt et badeværelse med toilet og bad. Stuen vender mod Stefansgade og morgensolen, mens køkken og soveværelse har eftermiddags- og aftenssol samt udsigt til en stor og grøn gård med et godt gårdmiljø og god atmosfære. Fra køkkenet er der udgang til en skøn altan, med eftermiddags- og aftensol.

Der er adgang til alle rum fra fordelingsgangen, og lejligheden er derfor oplagt som delelejlighed.

Til lejligheden hører et kælderrum, og der er mulighed for cykelparkering i cykelkælder.

Andelsforeningen er veldrevet og præges af godt naboskab og en god og sund økonomi og en skøn grøn kuperet gård, med boldbur, bordtennisbord, to gode legepladser samt græsarealer med mange bænke og borde og plads til picnic i græsset.

Nyhedsbrev – April 2022

25-års jubilæumsfest
Lørdag d. 3 september inviteres alle beboere til gårdfest for at fejre foreningens jubilæum. Nærmere detaljer føljer. Vi har behov for en gruppe beboere til at være med i festudvalget og forme dagens aktiviteter. Er det dig? Så skriv da til bestyrelsen.

Sociale aktiviteter
Ved generalforsamlingen i januar 2022, blev en aktivitetspulje på 20.000kr vedtaget. Formålet med puljen er at bidrage til flere fællesaktiviteter i gården og samtidig sørge for, at enkelte andelshavere ikke står tilbage med udgifter ifbm. afholdelse. Puljen kan søges af alle andelshavere og reglerne er simple: Aktiviteten skal være åben for alle og skal foregå på foreningens fællesområder. Skriv til bestyrelsen med idé og budget og der vendes retur hurtigst muligt.

Arbejdsdage
Arbejdsdagene i 2022 ligger 7.-8. maj og 24.-25. september. I maj vil fokus være at gøre gården rydelig og nydelig til de varmere måneder, samt at rydde alle fællesområder i kældrene og bagtrapperne for henstillede effekter.

Gården
Andedammen er pt. tørlagt og renset. Bestyrelsen har rettet henvendelse til en entreprenør, der skal bistå med nye pumper og planter, for at dammen holdes bedre i live end hidtil. Dette arbejde pågår efter påskeferien.

Der arbejdes ligeledes på at opgradere boldbanen.

Generel husorden

Husk at foreningen ikke modtager byggeaffald og/eller hvidevarer, samt at storskrald skal være under 1×1 meter i dimension. Vi oplever desværre hyppigt, at store mængder byggeaffald placeres ved storskrald og dette medfører betragtelige udgifter til bortskaffelse for os alle.

Foreningen har af og til problemer med rotter i kældrene. Dette skyldes døre, der holdes åbent med sten og lignende. Disse bedes derfor holdes lukkede. Brug venligst også andre containere til dagsrenovation o. lign hvis disse er fulde. Åbne låg på skraldecontainere tiltrækker ditto rotter.

Husk at papaffald skal i containere specifikt til pap, ikke i papircontainere. Det fremgår på skilte/klistermærker på containerne, hvilket affald de er beregnet til.

Dbh Bestyrelsen

LYS OG RUMMELIG 3-VÆRELSESLEJLIGHED

Dejlig treværelseslejlighed på 71 kvm. beliggende i Stefansgadekvarteret. Lejligheden ligger tæt på metro, Nørrebroparken og caféerne på Jægerborggade. Lejligheden består af tre gode værelser, et åbent køkken samt et badeværelse med toilet og bad. Fra værelset mod gården, er der opsat fransk altan.

Lejligheden er nyetableret af foreningen i 2018 og fremstår meget velholdt.

Til lejligheden hører et stort kælderrum, og der er mulighed for cykelparkering i gården eller i cykelkælder.

Andelsforeningen er veldrevet og har en god og sund økonomi.

3-værelses lejlighed med sydvendt altan og kig over Rungsted Plads

Lys lejlighed med nyt badeværelse, hvor stue og to værelser er bevaret, men væg mellem gang og køkken er fjernet, så man træder ind i et stort, lyst og fleksibelt rum til lille spiseplads eller bare stor entré. Kig fra det mindste værelse gennem stue til altanen og gården, gør lejligheden stor og overalt er der åbent og pladsen er udnyttet til loft bl.a. ved få høje men ikke dybe skabe i køkkenet.

Fuldt istandsat og delevenlig lejlighed i Stefansgade

Lejligheden på 70 kvm består af et åbent og velindrettet køkken fra 2017 med spiseplads og alt i hårde hvidevarer inkl. vaskemaskine fra december 2020. I den tilstødende stue er der fransk altan mod gårdhaven. Badeværelset er ligeledes fra 2017 og har separat bruseniche. Der er to gode soveværelser, som vender ud mod den rolige ende af Stefansgade. Til lejligheden hører et stort kælderrum, som er let tilgængeligt fra bagtrappen.

Høj stuelejlighed med 2 værelser på Humlebækgade

Lejligheden består af en stue ud mod Humlebækgade og et soveværelse ud mod gården. Derudover et nyere IKEA-køkken og mindre badeværelse. Væggene er nyrenoverede med glasfilt, og både vægge og lofter fremstår glatte og pæne. Begge værelser har indgang fra en fordelingsgang, og lejligheden er derfor delevenlig.

 

Lejligheden er beliggende i den rolige del af Stefansgadekvarteret tæt på Jægersborggade, Nørrebroparken, metrostationen Nuuks Plads og en lang række caféer og indkøbsmuligheder.

Lys og rummelig 2-værelseslejlighed med sydvendt altan til salg

Dejlig toværelseslejlighed på 56 kvm. beliggende tæt på metro og Nørrebroparken. Lejligheden består af to gode værelser, et åbent køkken samt et badeværelse med toilet og bad. Fra køkkenet er der udgang til en altan, som vender mod syd, og som har sol langt det meste af dagen. Lejligheden ligger ud til grønne Rungsted Plads på den ene side og har udsigt til en stor og grøn gård på den anden side med et godt gårdmiljø.

 

Til lejligheden hører et kælderrum, og der er mulighed for cykelparkering i gården eller i cykelkælder.

 

Andelsforeningen er veldrevet og har en god og sund økonomi.

Nyhedsbrev – December 2021

Bestyrelsen ønsker alle beboere en glædelig jul og et godt nytår.

Generalforsamling

Grundet de senest udmeldte restriktioner, der bl.a. inkluderer nedlukning af menighedssale, har vi måttet finde nyt og større lokale til at afholde generalforsamling. Nyt mødested er Multisalen i Nørrebrohallen, Mimersgade 59, 2200 Kbh N. Fortsat d. 6/1 kl. 18:30. Indgangen findes ved parkeringspladsen på Den Røde Plads.

Husk mundbind eller visir.

Formel indkaldelse, beslutningsforslag og regnskab er blevet omdelt i jeres postkasser og er også tilgængelig på ProBo.  Vi ser frem til at modtage jeres beslutningsforslag og til konstruktive diskussioner om vores forenings fremtid.

Jul & Nytår

Husk, at der ikke må affyres fyrværkeri i gården eller fra altaner

Udtjente juletræer kan som vanligt lægges i det afmærkede område ved porten mod Borups Plads, så sørger Varmemesteren for, at de sendes til kompost.

I tilfælde af sne, skal cykler i videst mulige omfang ikke låses fast til gelændre/trappenedgange. Snerydderen ikke kan komme ordentligt rundt i gården, når cyklerne spærrer på stierne.

Faldstamme- og stigestrengsprojekt

Projektet er pt. i den afsluttende fase og forventes endeligt afsluttet medio januar. Det er en stor sejr, at et stykke så central infrastruktur for foreningen, nu er blevet moderniseret. Tak for jeres tålmodighed og samarbejdsvillighed.

Hovedrengøring af bagtrapper (alle flader) igangsættes efter endt arbejde, ligesom at kældrene fejes og støvsuges.

Bestyrelsens kontortider i 2022:

11/01, 01/02, 01/03, 29/03, 26/04, 24/05, 21/06, 09/08, 06/09, 04/10, 01/11, 29/11 & 13/12. Kl. 19 – 20

Dbh Bestyrelsen