Til beboere

Til beboere

Åbent Hus D. 4 og 5/4 efter aftale

Klassisk 2-værelses lejlighed med altan

Lejligheden består af køkken med altan, stue, soveværelse, fordelingsgang samt lille badeværelse. Der er ludbehandlede plankegulve i alle rum og fliser i badeværelse.

Soveværelset har vindue mod stor grøn gård med boldbane, frugttræer og andedam. Stuen har vindue mod gaden og eftermiddagssolen. Fra køkkenet er der udgang til bagtrappe, som fører ud til gården. Lejligheden er delevenlig, da alle rum kan tilgås fra entréen.

Lejligheden har kælderrum.

 

Fremvisning den 4. og 5. marts efter aftale. Skriv til ida.raselli@gmail.com.

Overtagelse pr. 01. juni. 2020.

Åbent Hus D. 7/4 kl 17:30-18:30

2-VÆRELSES MED UDSIGT OVER RUNGSTED PLADS

Lejligheden er 56 kvm og ligger i Humlebækgade med udsigt til Rungsted Plads på den ene side og solrig sydvendt altan mod gården på den anden.

Lejligheden består af en stor stue med udsigt til Rungsted Plads. Hyggeligt køkken, hvor der i  direkte forlængelse er sydvendt altan, hvor både formiddagssol og sen eftermiddagssol kan nydes. Væggen fra gang til køkken er fjernet, og lejligheden har smukke og originale gulve.

Soveværelset der vender mod gården er stort og lyst med stort IKEA klædeskab, og plads til kontorplads eller lignende. Der er nyere badeværelse som er blevet udvidet mod køkken og der er varme i gulvet, samt håndklædevarmer.

Åbent hus tirsdag den 7. april kl. 17-30-18.30 og torsdag den 9. april kl. 17.30-18.30.
Der kan maksimalt være 3 i lejligheden ad gangen. Der kan derfor være lidt ventetid.

 

Overtagelse pr. 01. juni. 2020.

OBS – Skærpede forholdsregler pga. coronavirus

Grundet de skærpede omstændigheder for smitterisikoen af coronavirus, har vi besluttet at tage en række forholdsregler. Dette indebærer at den ekstraordinære generalforsamling til afholdelse 17/3 udskydes, og afholdes senere på året. Detaljer følger når en ny dato er på plads.

Yderligere har vi besluttet at bestyrelsens kontortid 17/3 og 31/3 aflyses og at der kun holdes åbent efter aftale. Beboere bedes henvende sig på e-mail.

Tak for forståelsen.

Indflytningsklar 2-værelses lejlighed.

Lejligheden består af køkken med en lille spiseplads, stue, soveværelse, fordelingsgang samt lille badeværelse. Der er plankegulve i alle rum, som er lyse ludbehandlede, og badeværelse med grå fliser.

Soveværelset har sydvendt altan mod gården, som er stor og grøn og har boldbane, andedam, frugttræer mm. Køkkenet er nyere og fra 2016. Lejligheden blev fuldt istandsat i januar 2016, så den står i god stand. Fra køkkenet er der udgang til bagtrappe, som fører ud til gården og ned til lejlighedens kælderrum. Stuen har vindue mod gaden. Fordelingsgangen har døre til fortrappe, køkken, stue, soveværelse og badeværelse. Lejligheden er således delevenlig.

Afprøvning af brandalarmer

 

 

 

 

Udfører service

TORSDAG D.5/3-2020

Brandalarmerne vil blive

Afprøvet ml.12.00-14.00

 

 

 

 

 

 

 

  A/B Borups Plads

                                              Ejendomskontoret

Nyhedsbrev februar 2020

Generalforsamling

Tak til alle andelshavere, der deltog i generalforsamlingen d. 27/1. Fra bestyrelsens side takker vi for de konstruktive og passionerede diskussioner. Referat kan tilgås på Proboog www. borupsplads.dk

Da en række af de vedtagne ændringer er vedtægsændringer, skal disse endeligt vedtages på en ekstraordinær generalforsamling. Denne afholdes 17/3 og en officiel indkaldelse følger snarest.

Plantekasselaug

En andelshaver med grønne fingre har foreslået, at der oprettes et plantelaugog et mindre område af gården bruges til højbede og beplantingaf grøntsager og urter.  Dette blev vedtaget på generalforsamlingen.  Har du også grønne fingre og har lyst til at bidrage til fællesskabet i gården? Så meld dig ind i ‘A/B Borups Plads Plantekasse Laug’ på Facebook (http://kortlink.dk/24xq8) for mere info.

Arbejdsdage

Foråret er snart over os og det betyder en ny omgang arbejdsdage, hvor vi gør gården klar til den nye sæson. Benyt lejligheden til at bidrage til et bedre gårdmiljø og lær dine naboer at kende. Datoerne for arbejdsdagene i 2020 er: 18/4, 7/6 og weekenden 19-20/9.

Elefantriste

Langt om længe udskiftes de glatte træbrædder, der ligger i vandrenderne rundt omkring i gården. Bestyrelsen har indkøbt skridsikre elefantriste, der netop er leveret. Montering af disse påbegyndes i løbet af ugen.

Vedligehold af porte

Som flere har bemærket gik vedligehold af portene i stå i efteråret, i takt med at det blev koldere. Dette skyldes at det skal være +8 grader før at maleren kan udføre sit arbejde. Vi ser frem til forårets kommen og to styks friske indgangspartier til gården.

Hyggelig 3-værelses lejlighed

Hyggelig 3-værelses lejlighed på 70 m2 i det skønne stefansgadekvarter. Lejligheden har et lyst og rummeligt køkken-alrum med franske altandøre mod den grønne gård. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet og soveværelset ligger mod Humlebækgade. Der er nyt badeværelset fra 2016, hvor det blev udvidet så der er plads til brusekabine. Der er bygget skydedøre til både soveværelse og badeværelse som sikrer optimal udnyttelse af pladsen. Det er en høj stuelejlighed og forbipasserende kan ikke se ind. Der er nem adgang til den dejlig grønne og meget børnevenlige gård, hvor der er legeplads, boldbane, andedam, hyggelige kroge med frugttræer m.v.

Foreningen har en sund økonomi og ejendommen er velholdt og ligger tæt på indkøb, grønne områder, caféer, legepladser og offentlig transport. Nuuks Plads metrostation ligger 500 meter fra adressen og der er blot 100 meter til nærmeste busstop, der har forbindelse til hovedbanegården. Fine parkeringsmuligheder i nærområdet.

3-værelses lejlighed til istandsættelse

Lejligheden på 70 kvm ligger uden forstyrrende genboer, og består af en entre med adgang til toilet, hvor der med fordel kan etableres bad. Fra entreen er der også adgang køkken, som består af det originale rammekøkken. Fra køkkenet er der udgang til lejlighedens solrige altan.

Fra stuerne mod gaden, er der udsigt over Humlebækgade og Rungsted Plads. Mens der fra værelset er udsigt til gården, med alle dens muligheder.

Lys og rummelig 3-værelses lejlighed i stefansgadekvarteret

3-værelses lejlighed på 70 m2 i det skønne stefansgadekvarter. Tæt på indkøb, grønne områder, caféer, lejepladser og offentlig transport. Lejligheden har et rummeligt køkken-alrum (udført 2013) med masser af opbevaringsplads og med udsigt til den grønne gård. Stue og soveværelse med udsigt til Rungsted Plads, hvor der er godt lysindfald, da der ikke er bebyggelse på den anden side af gaden. Badeværelset er renoveret i 2013, hvor det blev udvidet med plads til brusekabine. Foreneningen har en sund økonomi og ejendommen er velholdt. Det er en høj stuelejlighed og forbipasserende kan ikke se ind. Der er nem adgang til den dejlige grønne gård, hvor der er legeplads, boldbane, andedam, frugttræer m.v. Nuuks Plads metrostation ligger 500 meter fra adressen og der er blot 100 meter til nærmeste busstop, der har forbindelse til hovedbanegården. Fine parkeringsmuligheder i nærområdet.

Nyhedsbrev december 2019

 Generalforsamling

Dato og tidspunkt for generalforsamlinger 27/1 kl.18:30. Som vanligt vil foreningensrevisor og Andelsbo deltage.

Indkaldelse følger i starten af januar.

Jul og Nytår

Bestyrelsen ønsker alle beboere glædelig jul og godt nytår. Husk at der ikke må affyres fyrværker i i gården. Juletræer til udsmidning kan lægges på græsset ved porten mod Borups Plads.

Ifbm. højtiden generes typisk e n masse ekstra affald, der lægger pres på skraldekapaciteten i gården. Husk der for at presse jeres pap fladt inden det smides i papcontainer og ikke at fylde containere til dagsrenovation mere end at låget kan lukkes.