Til beboere

Til beboere

Nyhedsbrev – Maj 2020

COVID-19/Coronavirus

 • Forsamlingsforbuddet (max 10 personer) er i kraft indtil tidligst d. 8 juni. Vi kan derfor ikke gennemføre arbejdsdagene som planlagt d. 6 og 7. juni. Vi har derfor besluttet at aflyse alle arbejdsdage i 2020. Dette betyder at alle andelshavere i december vil få udbetalt beløb indbetalt til arbejdsdage i 2020. Cykelmærkning og -oprydning gennemføres af bestyrelsen efter sommerferien.
 • Gården trænger dog stadig til at blive gjort sommerklar, og bestyrelsen vil derfor stå for en frivillig gårddag, hvor haveredskaber mv. vil blive sat frem. Datoen er 13/6 fra kl. 10:00 –13:00. Der vil på forsvarlig vis være forplejning.
 • Kontortider genoptages pr. 9/6. Dog fremover kun hver 4. uge grundet mindsket behov. Kontortid i 2020 er således på følgende datoer: 9/6, 4/8, 1/9, 29/9, 27/10, 24/11 og 8/12. Bestyrelsen er naturligvis fortsat at træffe pr. mail eller ved presserende sager.
 • Ekstraordinær generalforsamling samt beboermøde om renovering af faldstammer og stigstrenge gennemføres efter sommerferien. Datoer kommunikeres snarest.

  Godgårdskik
  Vejret er med os, og det er dejligt at se, hvor mange der benytter vores skønne gård. Husk at rydde op efter jer selv (skrald, flasker, cigaretskodder, engangsgrille mv.), så sørger I både for at gården er ren og pæn, og at børnefingre ikke får fat i disse ting.

  Husk ligeledes at der skal være ro i gården og på altaner fra kl. 22.

  Dbh Bestyrelsen

HYGGELIG TO-VÆRELSES LEJLIGHED

To-værelses lejlighed på 56 kvm i det attraktive Stefansgadekvarter tæt på Nørrebroparken med restauranter, kaffebarer og butikker lige om hjørnet. Få minutters gang fra en kommende metrostation og med indkøbsmuligheder lige uden for hoveddøren.

I lejligheden er der et nyere KVIK-køkken med flotte fliser, nyt gulv, gaskomfur og ovn. Vaskemaskine og stort køle- og fryseskab medsælges gerne. Fra køkkenet er der udgang til altanen, hvor der er god plads til både møbler og planter. Fra altanen er der udsigt over foreningens store grønne have med blandt andet grillpladser, basketballbane og bordtennis.

Lejlighedens øvrige rum består af fordelingsgang, et velholdt badeværelse med brus samt stue og soveværelse. De to rum er adskilt af en indbygget bogreol med lydisolering, sådan at lejligheden også fungerer fint som delelejlighed. Til lejligheden hører også et kælderrum, og der er mulighed for cykelparkering i haven og i cykelkælder.

Andelsforeningen er veldrevet, har en god økonomi og et godt fællesskab.

Lækker og lys 3-værelses på 1. sal med god beliggenhed

Lejligheden består af to soveværelser, en éntre, en stor stue, et køkken med adgang til altan og et badeværelse fordelt over i alt 70 kvm.

 

Fra det velfungerende køkken er der adgang til altan med udsigt over den hyggelige gård. Fra éntreen fås adgang til det store værelse 1 med udsigt over gården. Fra den store lyse stue med højt til loftet er der adgang til værelse 2, som vender mod Lundtoftegade.

 

Hele lejligheden har for nyligt været igennem en mindre istandsættelse. Der er lagt nyt vinyl i gangen og i køkkenet. Gulvet i resten af lejligheden er nylakeret og fremstår meget flot. Køkkenet har fået malet loft og vægge.

 

Lejligheden har beliggenhed på Lundtoftegade 8 i en boligforening med godt styr på økonomien. Ejendommen er velholdt og ligger tæt på  grønne områder, caféer, legepladser og offentlig transport. Der er nem adgang til den dejlig grønne og meget børnevenlige gård, hvor der er legeplads, boldbane, andedam, hyggelige kroge med frugttræer m.v.

Lys og velholdt 2-værelses lejlighed med altan (og lav boligafgift)

Velkommen til Nørrebros hyggeligste oase på 56 m2 i Stefansgadekvarteret. Her får du en lys og velholdt 2-værelses lejlighed med egen altan ud til områdets dejligste grønne gårdmiljø med frugttræer, legeplads, boldbane og andedam. Altanen er østvendt, hvilket betyder, at altan og lejligheden står badet i morgen- og formiddagslys. Lejligheden ligger øverst i ejendommen på 4. sal og har derfor ingen overboere.

Lejligheden er oprindeligt en 2-værelses, som er totalombygget med køkken-alrum i 2012. Lejligheden består et stort køkkenalrum med fine detaljer som blottet murstensvæg, radiatorskjuler, indbygget reol og ruder øverst i væg mellem spiseplads og soveværelse, som giver fantastisk lysindfald til begge rum. Fra køkken-alrummet er der udgang til bagtrappe, som fører ud til gården.

Derudover består lejligheden af soveværelse på ca. 15 m2 med radiatorskjuler og indbygget reolsystem, der medfølger, hvis ønskes. Herudover fordelingsgang med plads til at etablere mindre garderobe samt klassisk københavnertoilet med brus, der er renoveret i 2003.

Køkkenet er af høj kvalitet med specialdesignet bordplade i olieret træ, planforsænket induktionskogeplade, nedsænket håndvask, helt nyopsat frithængende emhætte, vaskemaskine, opvaskemaskine og stort integreret køle-/fryseskab. Alt sammen med hvide køkkenelementer og låger.

Ud over etablering af køkken-alrum er der lavet nyt el i hele lejligheden med masser af stikkontakter.

Foreningen har en meget sund økonomi, ejendommen er velholdt og ligger tæt på indkøb, grønne områder, caféer og restauranter og det hippe liv i og omkring Jægersborggade. Lejligheden ligger ca. 500 meter fra Nuuks Plads metrostation, ca. 100 meter fra nærmeste busstop med forbindelse til Hovedbanegården.

Lejligheden egner sig til et par eller enlig, men ikke egnet til at dele, da det kun er soveværelset, som kan lukkes af.

Til lejligheden hører kælderrum.

Nyhedsbrev April 2020

COVID-19/Coronavirus
Grundet de fortsat skærpede omstændigheder vedrørende COVID-19, forlænger vi de tidligere omtalte forholdsregler. Dette betyder:
 • Arbejdsdagen d. 18 april udskydes til d. 6 juni. Datoerne for arbejdsdagene i 2020 er således: Weekenden d. 6-7 juni og weekenden d. 19-20 september.
 • Kontortider aflyses indtil videre. Så snart at de normale kontortider genindføres, kommunikeres det i nyhedsbrevet. Bestyrelsen kan træffes på e-mail i mellemtiden.
 • Ekstraordinær generalforsamling, samt beboermøde om renovering af faldstammer og stigstrenge, forventes gennemført efter sommerferien
Renovering af faldstammer og stigstrenge
Efter en grundig udbudsrunde er det besluttet at ingeniørfirmaet, OBH Gruppen, vil fungere som rådgiver på den kommende renoveringen af faldstammer og stigstrenge i foreningen. Beboermøde herom følger efter sommerferien.
God gårdskik
Undlad at fylde skraldecontainerne så de ikke kan lukkes, samt at fodre ænder og fugle i gården, da det tiltrækker rotter.
Glædelig påske til alle beboere.
Dbh Bestyrelsen

2-VÆRELSES MED UDSIGT OVER RUNGSTED PLADS

Lejligheden er 56 kvm og ligger i Humlebækgade med udsigt til Rungsted Plads på den ene side og solrig sydvendt altan mod gården på den anden.

Lejligheden består af en stor stue med udsigt til Rungsted Plads. Hyggeligt køkken, hvor der i  direkte forlængelse er sydvendt altan, hvor både formiddagssol og sen eftermiddagssol kan nydes. Væggen fra gang til køkken er fjernet, og lejligheden har smukke og originale gulve.

Soveværelset der vender mod gården er stort og lyst med stort IKEA klædeskab, og plads til kontorplads eller lignende. Der er nyere badeværelse som er blevet udvidet mod køkken og der er varme i gulvet, samt håndklædevarmer.

Klassisk 2-værelses lejlighed med altan

Lejligheden består af køkken med altan, stue, soveværelse, fordelingsgang samt lille badeværelse. Der er ludbehandlede plankegulve i alle rum og fliser i badeværelse.

Soveværelset har vindue mod stor grøn gård med boldbane, frugttræer og andedam. Stuen har vindue mod gaden og eftermiddagssolen. Fra køkkenet er der udgang til bagtrappe, som fører ud til gården. Lejligheden er delevenlig, da alle rum kan tilgås fra entréen.

Lejligheden har kælderrum.

OBS – Skærpede forholdsregler pga. coronavirus

Grundet de skærpede omstændigheder for smitterisikoen af coronavirus, har vi besluttet at tage en række forholdsregler. Dette indebærer at den ekstraordinære generalforsamling til afholdelse 17/3 udskydes, og afholdes senere på året. Detaljer følger når en ny dato er på plads.

Yderligere har vi besluttet at bestyrelsens kontortid 17/3 og 31/3 aflyses og at der kun holdes åbent efter aftale. Beboere bedes henvende sig på e-mail.

Tak for forståelsen.

Indflytningsklar 2-værelses lejlighed.

Lejligheden består af køkken med en lille spiseplads, stue, soveværelse, fordelingsgang samt lille badeværelse. Der er plankegulve i alle rum, som er lyse ludbehandlede, og badeværelse med grå fliser.

Soveværelset har sydvendt altan mod gården, som er stor og grøn og har boldbane, andedam, frugttræer mm. Køkkenet er nyere og fra 2016. Lejligheden blev fuldt istandsat i januar 2016, så den står i god stand. Fra køkkenet er der udgang til bagtrappe, som fører ud til gården og ned til lejlighedens kælderrum. Stuen har vindue mod gaden. Fordelingsgangen har døre til fortrappe, køkken, stue, soveværelse og badeværelse. Lejligheden er således delevenlig.

Afprøvning af brandalarmer

 

 

 

 

Udfører service

TORSDAG D.5/3-2020

Brandalarmerne vil blive

Afprøvet ml.12.00-14.00

 

 

 

 

 

 

 

  A/B Borups Plads

                                              Ejendomskontoret