Nyhedsbrev februar 2020

Generalforsamling

Tak til alle andelshavere, der deltog i generalforsamlingen d. 27/1. Fra bestyrelsens side takker vi for de konstruktive og passionerede diskussioner. Referat kan tilgås på Proboog www. borupsplads.dk

Da en række af de vedtagne ændringer er vedtægsændringer, skal disse endeligt vedtages på en ekstraordinær generalforsamling. Denne afholdes 17/3 og en officiel indkaldelse følger snarest.

Plantekasselaug

En andelshaver med grønne fingre har foreslået, at der oprettes et plantelaugog et mindre område af gården bruges til højbede og beplantingaf grøntsager og urter.  Dette blev vedtaget på generalforsamlingen.  Har du også grønne fingre og har lyst til at bidrage til fællesskabet i gården? Så meld dig ind i ‘A/B Borups Plads Plantekasse Laug’ på Facebook (http://kortlink.dk/24xq8) for mere info.

Arbejdsdage

Foråret er snart over os og det betyder en ny omgang arbejdsdage, hvor vi gør gården klar til den nye sæson. Benyt lejligheden til at bidrage til et bedre gårdmiljø og lær dine naboer at kende. Datoerne for arbejdsdagene i 2020 er: 18/4, 7/6 og weekenden 19-20/9.

Elefantriste

Langt om længe udskiftes de glatte træbrædder, der ligger i vandrenderne rundt omkring i gården. Bestyrelsen har indkøbt skridsikre elefantriste, der netop er leveret. Montering af disse påbegyndes i løbet af ugen.

Vedligehold af porte

Som flere har bemærket gik vedligehold af portene i stå i efteråret, i takt med at det blev koldere. Dette skyldes at det skal være +8 grader før at maleren kan udføre sit arbejde. Vi ser frem til forårets kommen og to styks friske indgangspartier til gården.