Nyhedsbrev februar 2024

 Kontortider i 2024

Bestyrelsen har kontortid mellem 19-20 det kommende år på følgende datoer: 05.03, 02.04, 30.04, 28.05, 18.06, 13.08, 03.09, 01.10, 29.10, 26.11, 10.12.

100-ÅRS JUBILÆUMSFEST: lørdag d.15. juni 2024

Så kan I godt glæde jer til et brag af en glædesfest, når foreningen fejrer 100 år denne sommer. Budgettet er stort, og mulighederne er mange til at designe en unik og uforglemmelig dag og aften sammen. Kom ned og skål for vores skønne forening, og at sommeren forhåbentlig er godt i gang.

Til at arrangere denne dag mangler vi nogle friske beboere, der har lyst til at give en hånd med planlægningen i Festudvalget. Så hvis det kribler med at idégenerere og/eller eksekvere, kan du sende en mail til bestyrelsen@borupsplads.dk,så forbinder vi de interesserede.

Ved at være med i Festudvalget, kan du fx være med til at beslutte hvilken underholdning, der skal være, hvilken mad og drikke vi skal forkæle os med, og hvordan gården skal se ud denne dag med oppyntning eller tema. Inspirationsidéer: Stand-up underholdning, fællesdans, koncert, talk, workshops, fælles kunstværk, legeområder, skumfest… 

Sidste år blev festen udskudt, da der var for få tilmeldte. I år håber vi, at mangevil deltage i fejringen.

Arbejdsdage for det nye år er:27.04, 25.05, 15.09

Sæt meget gerne kryds på en eller flere af ovenstående datoer og kom ogvær med til at friske gården, kælderen og omgivelserne op, så det fortsat bliver etdejligt og ryddeligt sted at opholde sig.

Nyhedsbrev

Februar 2024

Brandinspektion er foretaget

Vi havde brandinspektion ijunimåned 2023, hvor vi fik en rød anmærkning på flugt-og adgangsveje. Vi vil derfor endnu engang venligt opfordre til atALLEeffekterpå trapper (for- og bagtrappe) fjernes, inklusiv fodtøj!

Porten v. Borups Plads

Porten er lige nu i stykker efter et uheld med fejemaskinen. Forsikringssagen er i gang, og vi afventer for nuværende, men vi forventer at udbedringen kan sættes i gang inden længe.

Byttecentralen – hvor og hvordan?

Byttecentralen er i brug, og det glæder os at mange har lyst til at give ting videre, som de ikke har brug for længere.

Vi opfordrer dog til lige at kigge en ekstra gang på det, du sætter ned i rummet for at sikre, at det der sættes ned, er brugbart. Husk at det kun ermindre ting, der kan sættes i byttecentralen, så møbler kan ikke sættesderned.

Vi planlægger, at der ryddes ud i byttecentralen med jævne mellemrum i forbindelse med arbejdsdagene. Dette for at sikre, at rummet er gangbart og nogenlunde overskueligt. Vi vil varsle på ProBo om dette inden. 

Hvor? Byttecentralen er placeret i kælderen ved Humlebækgade 41 og får snart et fint skilt på døren. Alle beboere har adgang til byttecentralen med deres nøglebrik.

Husk at det ikke er tilladt at sætte ting i portene – vurdér i stedet om det skal smides ud eller sættes ned i byttecentralen. Hvad angår tøj der er i stykker, kan detsmides ud i de nye tekstilaffald containere ved Coop365.

Nyt om lamper

Halvmåne lamperne i gården er nu ombygget til LED. I forbindelse med ombygningen blev glassene ligeledes skiftet. Vi håber, I kan se det forbedrede lys langs facaden i gården.

Pullerterne i gården ombygges i løbet af foråret til LED.

Lyset på boldbanen er pt. slukket, da lyset generer beboere omkring boldburet. Vi er ved at indhente tilbud på nye lamper, hvor lyset er mere retningsbestemt, så vi til efteråret kan have lys på boldbanen om eftermiddagen og først på aftenen uden lyset genere nogen.

Februar digt

Nu leger tidlig forårssol

Om Sjællands frosne strå.

Den kolde, lyse vinterjord

Er god at vandre på.

Et blaf af blegt og lunet lys

Har vasket by og træer.

Hvor tydelige alle ting.

Hvor virkeligt et vejr.

-Piet Hein, 1943, “Januarsol”