Nyhedsbrev Juni 2022

Du kan i dette nummer læse om:

  • Nyt samarbejde med Bekey: Nu kan leverandører komme ind i opgangene via en app
  • Vandtemperaturen svinger på badeværelserne – vi tester at sænke vandtrykket
  • Renoveringer i gården: Andedammen, Boldbanen, den lille legeplads

 

Nu kan leverandører komme ind i opgangen via en App

Du har måske set det lille klistermærke med navnet Bekey, som er sat forneden på vores opgangsdøre.

Bekey er et firma, som har udviklet et system, hvor godkendte leverandører kan få adgang til opgangen via en app.

Bekey løsningen fungerer via en sikker, digital platform, hvorfra der automatisk tildeles krypterede digitale nøgler til godkendte samarbejdspartnere med et ærinde i den pågældende opgang. Det kan f.eks. være den kommunale hjemmepleje, pakkefirmaer, FK Distribution (reklamer), Aarstiderne etc.

Det er en gratis service for foreningen. Du kan læse mere om Bekey her: bekey.dk

Vandtemperaturen svinger på underbruseren – for nogen
Flere beboere oplever desværre stadig, at vandtemperaturen svinger, når de står under bruseren.

Vi vil derfor fra juni teste, om det kan hjælpe at sænke det generelle vandtryk i rørene. Med de nye vandrør fik vi også et system til at øge trykket på vores vand. Det øgede tryk kan imidlertid medføre, at nogle brusearmaturer oftest dem med manuelt armatur ikke kan holde en konstant vandtemperatur (modsat blandingsbatterier med termostat). For nogle beboere har det afhjulpet at skifte brusearmatur, men ikke alle. Derfor prøver vi at sænke vandtrykket.

Bestyrelsen vil gerne have feedback på testen. Både ift. den svingende temperatur, men også hvis I oplever gener ifm. det sænkede vandtryk. Vi forventer at sænke trykket i løbet af de næste uger og varsler på hjemmesiden, når det bliver gjort.

Meld meget gerne tilbage til bestyrelsen på mail faldstamme@borupsplads.dk.

Andedammen – nu med bedre vandkvalitet og fisk

Vi har haft problemer med at holde vandkvaliteten oppe, men med nye pumper og filtre skal der gerne komme styr på at få renset vandet og skabe flow, så vi får en bedre vandkvalitet.

Der bliver også udsat guldfisk i alskens farver. De kan også være med til at skabe bedre vandkvalitet. Vi håber, de får et langt og godt liv i dammen

Endelig har vi også købt en støvsuger/renser, så vi kan rengøre andedammen på arbejdsweekenderne.

Så håber vi bare, at ænderne vender tilbage til gården igen.

 

Boldbanen – nyt underlag og kurve

Vi har lavet en aftale med det firma, som også har lavet området under Bispebuen, om at lægge nyt underlag og opsætte nye kurve i boldburet.

I slutningen af juni bliver de eksisterende basketkurve erstattes med rigtige break-away kurve, samt nye akryl bagplader. Hertil bliver der etableret en hæve/sænke børnekurv på den ene langside, der støbes ned i jorden.

Der kommer nyt gummiunderlag i midten af august. Underlaget, med banemarkeringer i kontrastfarver, bliver lagt oven på asfalten. Fordelen ved det nye gummiunderlagt er foruden at være blødere at falde på, at det også dæmper lyd fra hoppende bolde

Generel vedligehold af gården

Gårdens beplantning trives i bedste velgående, vi har derfor fokus på at få beskåret og trimmet beplantningen løbende, så de ikke tager over på gangarealer eller bliver til gene. Derfor kommer der gartnere forbi og trimmer beplantningen.

Gartnerne genetablerer også de sidste fliser ved drivhuset og etablerer en permanent juletræsfod på den lille brostensplads.

Endelig bliver fliserne rundt om kirsebærtræet ved den lille legeplads også fikset.

 

Dbh Bestyrelsen

Bore- og banketider:  

Hverdage: 7:00 – 19:00

Lørdage 9:00 – 18:00

Bestyrelsens kontortid:

11/01, 01/02, 01/03, 29/03, 26/04, 24/05, 21/06, 09/08, 06/09, 04/10, 01/11, 29/11 & 13/12. Kl. 19 – 20