Delevenlig 3-værelses lejlighed klar til indflytning

Lejligheden er på 70 kvm og består af en fordelingsentre med adgang til bad og toilet samt det store åbne køkken-alrum med fransk altan og direkte udsyn til den grønne gård. Fra alrummet er der adgang til en stor stue og et dejlig lyst soveværelse. Lejligheden er delevenlig og passer derfor også perfekt til to studerende, der ønsker at bo tæt på det hippe Stefansgade-kvarter.

I køkkenet er der hårde hvidevarer af nyere dato; næsten lydløst Liebherr køle/fryse-skab, opvaskemaskine og et lækkert gaskomfur til den entusiastiske gastronom. Derudover er der plads til vaskemaskine. Fra alrummet er der nem adgang til den store lukkede gård med hyggelige siddekroge, andedam, grillfaciliteter, legepladser, boldbane med mere.

Badeværelset er lille, men der er stadig plads til, at man kan tage sig et varmt bad uden at føle sig klemt. Toilettet og brusestangen er desuden helt nyt.

Til lejligheden hører der et stort, tørt kælderrum, som ligger lige under lejligheden og derfor nemt kan bruges som ekstra opbevaringsplads til eksempelvis støvsuger, sko/tøjopbevaring mm. Der er desuden mulighed for cykelparkering i gården og i cykelkælder.

Foreningen har en sund økonomi og et godt fælleskab. Ejendommen er velholdt og ligger i det attraktive Stefansgade kvarter, tæt på cafeer, indkøbsmuligheder, busser og metro (500 m til metrostationen Nuuks Plads). I nærområdet finder du bla.a. Jægersborggade, Assistens Kirkegård, Nørrebroparken og Frederiksberg.