TREVÆRELSES LEJLIGHED PÅ 70 KVM MED HELT NYT BAD OG KØKKEN/ALRUM

Lejligheden er beliggende på Humlebækgade i det attraktive Stefansgadekvarter kun få minutters gang fra metrostationen Nuuks Plads, Nørrebroparken og den hyggelige Jægersborgsgade.

Lejligheden er en 3 værelses lejlighed på 70 kvm ombygget med 2 rum mod gaden og køkken/ alrum mod gården. Lejligheden består konkret af entré, helt nyt og udvidet badeværelse fra efteråret 2018, stue med New Yorker glasparti indtil køkken/alrum, et lyst soveværelse med indbygget skab, samt helt nyt og lyst køkken/alrum vendt mod gården fra efteråret 2018. Fra alrummet er der udgang til solrig, sydvendt altan. Lejligheden har originale plankegulve, som er blevet slebet og har fået hvid lud og sæbebehandling. Gulvene fremstår i flot stand.

Lejligheden blev renoveret i efteråret 2018 med nyt køkken/alrum og bad. Køkkenet er fra HTH med granitbordplade og udstyret med nye hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine og vaskemaskine. Alle vægge er spartlet i køkken-alrum og entré, og der er opsat filt og malet. Derudover er der trukket nyt el i hele lejligheden.

Til lejligheden hører et kælderrum, og der er mulighed for cykelparkering i gården eller i cykelkælder.

Andelsforeningen er veldrevet og har en god økonomi.