Lys og velholdt 2-værelses lejlighed med altan (og lav boligafgift)

Velkommen til Nørrebros hyggeligste oase på 56 m2 i Stefansgadekvarteret. Her får du en lys og velholdt 2-værelses lejlighed med egen altan ud til områdets dejligste grønne gårdmiljø med frugttræer, legeplads, boldbane og andedam. Altanen er østvendt, hvilket betyder, at altan og lejligheden står badet i morgen- og formiddagslys. Lejligheden ligger øverst i ejendommen på 4. sal og har derfor ingen overboere.

Lejligheden er oprindeligt en 2-værelses, som er totalombygget med køkken-alrum i 2012. Lejligheden består et stort køkkenalrum med fine detaljer som blottet murstensvæg, radiatorskjuler, indbygget reol og ruder øverst i væg mellem spiseplads og soveværelse, som giver fantastisk lysindfald til begge rum. Fra køkken-alrummet er der udgang til bagtrappe, som fører ud til gården.

Derudover består lejligheden af soveværelse på ca. 15 m2 med radiatorskjuler og indbygget reolsystem, der medfølger, hvis ønskes. Herudover fordelingsgang med plads til at etablere mindre garderobe samt klassisk københavnertoilet med brus, der er renoveret i 2003.

Køkkenet er af høj kvalitet med specialdesignet bordplade i olieret træ, planforsænket induktionskogeplade, nedsænket håndvask, helt nyopsat frithængende emhætte, vaskemaskine, opvaskemaskine og stort integreret køle-/fryseskab. Alt sammen med hvide køkkenelementer og låger.

Ud over etablering af køkken-alrum er der lavet nyt el i hele lejligheden med masser af stikkontakter.

Foreningen har en meget sund økonomi, ejendommen er velholdt og ligger tæt på indkøb, grønne områder, caféer og restauranter og det hippe liv i og omkring Jægersborggade. Lejligheden ligger ca. 500 meter fra Nuuks Plads metrostation, ca. 100 meter fra nærmeste busstop med forbindelse til Hovedbanegården.

Lejligheden egner sig til et par eller enlig, men ikke egnet til at dele, da det kun er soveværelset, som kan lukkes af.

Til lejligheden hører kælderrum.